Welkom aan de vrouw die haar meest krachtige & authentieke zelf wil belichamen en een onweerstaanbare impact op haar leven wil maken.

Terug naar waar je vandaan komt


Het is tijd om de regie op jouw leven in eigen handen te nemen. Door opnieuw te leren luisteren naar de wijsheid van jouw lichaam. Want alles zit al in jou! Mijn naam is Silvia Arentsen en ik help jou met trauma release therapie, inner grounding en het geven van verlichtende massages. Wie ben jij?

Meer over mij
Silvia Arentsen Praktijk Anahatha

Waarin wil jij graag groeien?

Praktijk Anahatha Terborg Achterhoek

Hernieuwde verbinding

Je wil weer leren luisteren naar jouw lichaam. Naar alle mooie en krachtige boodschappen die het je vertelt. De hernieuwde verbinding brengt je terug naar al die subtiele signalen.

Praktijk Anahatha Terborg Achterhoek

Vergroten zelfvertrouwen

Je wil jouw onzekerheid aanpakken. Niet meer pleasen, de regie in eigen handen nemen en jezelf kunnen uiten. Maar ook lief zijn voor jezelf! Samen kunnen we hiermee aan de slag.

Praktijk Anahatha Terborg Achterhoek

Wegnemen angst

Je wil niet meer leven in angst. Niet meer bang zijn om je eigen plek in te nemen, geen angst om niet gezien te worden en ook nooit meer twijfelen of je het wel waard bent.

Voel jij eenzaamheid, stress en controleverlies?


Vaak worstelen we met kleine pijnen of onverklaarbare emoties. Dat is de toplaag van onderliggende uitdagingen waaraan je mag werken. De oorsprong van jouw lasten kan herkomst vinden in de trauma's die je hebt meegemaakt, de familie waar je uit komt of het (gebrek aan) innerlijke gronding. Ik help je graag om in kaart te brengen waar jouw klachten vandaan komen, zodat je weer in jouw licht kunt gaan staan!

Herken jij deze klachten?

  • Je voelt je niet meer jezelf
  • Je piekert steeds meer
  • Je bent gestresst
  • Je voelt angst om opgebrand te raken
  • Je bent het contact met jezelf en je lijf kwijt
  • Je cijfert jezelf weg
  • Je vecht tegen belemmerende gedachten
  • Je kunt niet meer met liefde naar jezelf kijken
  • Je bent alleen maar aan het rennen en vliegen voor anderen

Geef jezelf weer de ruimte om blij en zorgeloos te leven!


Ik weet dat het niet altijd gemakkelijk is om voor jezelf te kiezen. Maar als jij bovenstaande klachten en patronen herkent, dan is het tijd. Het is fijn om in dat proces iemand naast je te hebben, die je af en toe een liefdevol duwtje in de rug kan geven. Wil jij ontdekken hoe je makkelijker met veranderingen in je lijf en leven om kunt gaan? Hoe je weer blijer en zorgelozer leeft? In verbinding met jezelf én anderen? Laten we dan aan de slag gaan met inner grounding, trauma release therapie of verlichtende massages. 

Hoe worden we weer,

wie we zijn?


Als we als zuivere, onschuldige en leergierige mensjes worden geboren, zijn we de eerste jaren van ons leven druk om van alles te leren. Draaien, kruipen en leren lopen: het kost het een en ander. Maar we leren ook dat we er mogen zijn. Praten en onszelf uitspreken. Dat we behoeftes ontwikkelen en mogen vervullen. Er ontstaat een IK-kracht. Alleen hoe mooi de ontwikkelfase ook wordt beschreven, zo gaat het in het werkelijke leven vaak niet.


In ons hele leven komen we butsen, builen, hobbels en bobbels tegen. Die laten een indruk, een herinnering achter. Ook in onze cellen. Sommige herinneringen zijn ons door de jaren heen behoorlijk dwars gaan zitten, vaak zonder dat we weten waarom. Het zit dan in je onbewuste systeem. Door het bewustzijn op deze patronen en beperkingen te vergroten en contact met je lichaam te hernieuwen, wordt het zichtbaar. Daarna kun JIJ vervolgens de stappen zetten om te veranderen wat je niet meer dient.

Silvia Arentsen Praktijk Anahatha Terborg

Laten we kennis maken


Share by: